HOMESTYLING

Homestyling är ett begrepp som allt fler känner igen och som syns allt oftare.

Men vad är då egentligen homestyling och lönar det sig verkligen?

 

Homestyling innebär att man på ett professionellt sätt lyfter fram de bästa sidorna av ditt hem vid en försäljning. Med hjälp av det som finns och väl valda inredningsdetaljer samt möbler lyfter jag fram bostadens karaktär, öppnar upp för ljusflöden

och framhäver rummens möblerbarhet. Är bostaden tom så möblerar jag upp den och skapar en skön hemkänsla.

Många köper sin bostad efter en känsla - känslan av att här kan jag se mig själv leva och bo. Jag hjälper dig att skapa de rätta förutsättningarna för att köparen skall känna att just din bostad är det hen längtar efter. Rätt möblering och dekor framhäver bostadens fina möjligheter samtidigt som det kan maximera din vinst. Statistik har visat att en professionellt stylad bostad attraherar fler köpare, säljs fortare och till ett bättre pris.

Dessutom är utgifterna för styling av bostad avdragsgilla! Se blanketter nedan.

Homestyling Light

Ibland behöver bostaden bara uppdateras med nya

inredningsdetaljer. Med homestyling light jobbar jag med ert befintliga möblemang och stylar med inredningsdetaljer, växter och textilier så att din bostad känns så fräsch och luftig som möjligt.

Homestyling Medium

Ibland behöver bostaden en något mer omfattande uppdatering. Mitt mål är att få er bostad att kännas ljus, rymlig och ombonad.  Med homestyling medium utgår jag ifrån ert befintliga möblemang. Vid behov byter jag ut och adderar möbler. Jag stylar med härliga mattor, belysning, inredningsdetaljer, växter och  textilier så att din bostad blir så attraktiv som möjligt. 

Homestyling Large

En mer omfattande homestyling där jag möblerar om och byter ut delar av möblemanget för att skapa köparens drömbostad. Jag stylar med inredningsdetaljer, mattor, belysning, växter och textilier. Innehåll anpassas efter behov och förutsättningar. Vid behov rekommenderar och förmedlar jag även hantverkare för målning, byggarbeten osv. 

Homestylingkonsultation– Inför försäljning

Jag kommer hem till dig och går under ca. 2h igenom rum för rum i din bostad och ger muntliga tips och idéer på hur du kan optimera din bostadsförsäljning. Du får även en enklare manual om hur du kommer igång, komihåg lista och hur du bäst prioriterar din tid. 

Homestyling trädgård

Vid försäljning av exempelvis en villa spelar även trädgård och övrig omgivning stor roll. Jag tar hänsyn till terrass, altan, entréer med mera. Jag stylar med nya blommor, krukor, filtar och lyktor för att ge ett så vackert intryck som möjligt.