top of page

INREDA HEMMA

Tycker du det är svårt att finna den röda tråden? Saknar du tid och inspiration.

Ett hem att trivas och må bra i är för de flesta en viktig del i livet. I dagens stressade samhälle blir det allt viktigare att ha en lugn och harmonisk plats att dra sig tillbaka till. 

Ett välplanerat hem ger dig energi och livskraft samtidigt som det underlättar din vardag. 

Jag hjälper Er att skapa er lugna oas, ert drömboende, oavsett om det gäller ett enskilt rum eller en omfattande renovering.

Önskemålen kan vara många och varierande!

Kanske behöver du bara lite inspiration, nya idéer och perspektiv?

Inga projekt är för stora eller för små! För mer information och frågor tveka inte att kontakta mig.

Hälsningar Elisabeth.

Inreda Hemma

Tycker du det är svårt med inredning? Att det är svårt att hitta den röda tråden, helheten?

Min uppgift är att förverkliga dina visioner, att få ditt hem att kännas extra trivsamt och personligt. Jag börjar med att komma till er bostad för att göra en grundlig analys där era behov och önskningar står i fokus. Vid ett andra möte på plats i hemmet presenterar jag ett komplett inredningsförslag. Därefter genomför jag överenskommet inredningsprojekt. 

Inredningskonsultation
-Hemma

Vi träffas i ert hem och inleder med en kortare analys över era behov och önskemål. Därefter går vi gemensamt igenom rum för rum under ca. 2h där jag ger muntliga tips och idéer på; färgsättning, tapeter, mattor, gardiner, belysning, möblering, val av möbler och tips på smart förvaring.

 

Pris 3600 kr 

Nätbaserad Inredningskonsultation

Vi inleder med ett telefonsamtal på ca. 20 min där jag gör en analys över ditt behov. Du skickar sedan utförliga bilder samt mått på ditt hem eller det rum du önskar hjälp med. Jag skickar därefter inredningsförslag tillsammans med komplett inköpslista till dig. 

bottom of page