top of page

INREDA HEMMA

 

Room Vision är den lilla inredningsbyrån som förverkligar dina inredningsvisioner och hjälper dig att förvandla ditt hem till en vacker och trivsam plats. Tillsammans med dig som kund arbetar jag för att ta fram och skapa ett vackert, funktionellt och personligt hem som passar just dig eller din familjs behovsmak och livsstil.

Låt Room Vision hjälpa dig att inreda hemma och skapa ett harmoniskt och personligt hem som du älskar!

Elisabeth

Inredningshjälp

Room Vision erbjuder professionell inredningshjälp för att hjälpa dig att förvandla ditt hem till något speciellt. Jag erbjuder ett brett utbud av tjänster, från rådgivning till styling och installation. Jag kan hjälpa dig att välja rätt möbler och accessoarer, och också skapa en personlig och stilfull miljö som passar dina behov. Förutom att hjälpa dig att inreda ditt hem, kan jag också hjälpa dig att förbereda det för fotografering, eller för att ställa ut på en mässa.

Låt mig hjälpa dig att Inreda hemma!

För mer information kontakta oss nedan.

Interior Designer at Work

Muntlig
Inredningskonsultation

 

Jag erbjuder muntlig inredningskonsultation som ett första steg mot dina inredningsdrömmar.

 

Under den två timmar långa konsultationen hemma hos dig går vi gemensamt igenom de rum du önskar hjälp med.   Tillsammans kommer vi att diskutera olika designalternativ anpassade för att möta dina specifika behov och önskemål samt skapa en plan för att förverkliga din vision och få ut det bästa av ditt hem.

Jag ger dig råd och tips på hur du kan inreda ditt hem och hjälper dig med muntliga förslag på bland annat; färgsättning, mattor, gardiner, belysning, möblering, val av möbler och tips på smart förvaring. Du för dina egna anteckningar.

Pris 3400 kr ink.moms

 

Interior Designer at Work

Nätbaserad Inredningskonsultation

Vi inleder med ett telefonsamtal eller digitalt möte där jag gör en analys över dina önskningar och behov. Därefter skickar du utförliga bilder samt mått på ditt hem eller det rum du önskar hjälp med. Efter nära kontakt med dig arbetar jag fram ett inredningsförslag tillsammans med komplett inköpslista.

 

Jag hjälper dig att skapa ett vackert, funktionellt och personligt hem som passar just dig och dina behov.

Interior Designer at Work
bottom of page